The Lab of Life: Gratis online training door John Kistermann voor meer overzicht en energie

Gratis aanmelden voor online The Lab of Life training voor meer overzicht en energie kan via deze link

Kies uw eigen datum en tijdstip hier https://calendly.com/john-kistermann/john-kistermann

BEHOEFTE AAN MEER OVERZICHT EN ENERGIE IN DEZE TIJD?

Het coronavirus heeft ons dagelijks leven in een paar weken tijd drastisch veranderd. Je kunt niet meer de deur uit om naar de sportschool te gaan, of om samen te komen met vrienden. De een werkt thuis. De ander is zelfs helemaal zonder werk komen te zitten. En veel mensen maken zich zorgen om hun eigen gezondheid, of de gezondheid van hun naasten.

Velen van ons zijn op dit moment bezig om een zinvolle invulling te vinden voor onze dag. Om nieuwe routines te ontwikkelen. Of om te bedenken hoe we bepaalde dingen straks, na de crisis, anders gaan aanpakken. Wat ook heel belangrijk is: goed voor jezelf zorgen. Juist nu je humeur en je energieniveau waarschijnlijk meer pieken en dalen kennen dan normaal. Maar hoe doe je dat?

Wij helpen je hier graag bij! We zijn geen zorgprofessionals, we kunnen mensen niet helpen genezen van het virus. Maar waar restaurants hun eten weggeven aan voedselbanken, willen wij ook graag ons steentje bijdragen.

Heb jij ook behoefte aan meer overzicht en energie in deze tijd? Sluit dan aan bij een van de online trainingssessies van The Lab of Life.

Na aanmelding ontvang je digitaal een persoonlijk werkboekje (zie afgebeeld in onderstaande afbeeldingen onder de informatie van de training

Zo zit de training in elkaar

Tijdens de sessie ga je onder begeleiding van gecertificeerd trainer John Kistermann live aan de slag met jouw situatie. Je ontvangt na aanmelding een persoonlijk werkboekje dat je kunt uitprinten of digitaal kunt invullen. De trainingen worden via Google Meet gegeven. Je doet mee in een groepje van maximaal 8 personen en de training duurt maximaal 2 uur. De komende tijd (in elk geval tot 30 april) is de training gratis te volgen. Want wij zetten in deze moeilijke tijden graag onze expertise in voor anderen.

Dit haal je uit de training

  • Je hebt (weer) scherp voor jezelf waar jij energie van krijgt en juist niet.

  • Je hebt een concreet plan om de komende tijd mee aan de slag te gaan.

  • Een betere balans houden tussen werk en privé.

  • Leren hoe je de regie houdt in deze tijden.

Aanmelden?

Via de link hieronder kun je kiezen op welk moment je wil deelnemen. We hopen je te zien in de training en wensen je veel succes en sterkte in deze bizarre tijd!

Wij bieden de training in elk geval tot 1 juni gratis aan

Gratis aanmelden kan via deze link   https://calendly.com/john-kistermann/john-kistermann

en kies zelf uw eigen datum en tijdstip dat gewenst is.

Toitoitoi

lab werkboek.png

Hierboven een korte digitale inkijk sessie 1 werkboek

hpn+lab+gewoontes.png
hpn gratis lab.png