#8 terugblik 2004 op verzoek alumni 25 jaar HU (Hogeschool Utrecht SvO Zuid (Seminarium voor Orthopedagogiek)

In het kader van 25 jaar Hogeschool Utrecht (HU) + lesplaats Maastricht en regio SvO Zuid volgt hier weer ‘n terugblik via foto’s op verzoek van alumni. Vandaag foto’s van diplomering 2004 lesplaats Maastricht

Welke docenten hebben zich vermomd als sprookjesfiguren en ontvangen de afgestudeerden met heeeel veeeel kinderen en familie/vrienden in het Sprookjesbos Valkenburg?

We hadden voor de diplomering een prachtige route door het sprookjesbos uitgestippeld waar de sprookjesfiguren op de plek in het bos bij de “echte sprookjesfiguren” hun act konden opvoeren. Helaas was er noodweer met veeeeel regen, harde wind en onweer en konden we gelukkig op het terrein van het Sprookjesbos uitwijken naar de grotten waar de sprookjesfiguren de gasten alsnog ontvingen.

En in de groepsruimte werd iedereen getrakteerd op Sprookjesbossnacks en frites en volgende de diplomering met aan het eind alsnog de liveband die door het noodweer vertraging had opgelopen

Een bijzonder sprookje in 25 jaar lang onderwijs en diplomering van topleraren

Proost op allen en tot de volgende terugblikken met nog meer foto’s per week tot aan start zomervakantie 2020 regio Zuid.

De lakeien.JPG
Andrea beestenvanger.JPG
Koningspaar.JPG
Gelaarsde Peter Kat.JPG
Hans en Grietje2.JPG
Kabouter Ruud.JPG
Assepoester en Prins.JPG
Gertikapje.JPG
Bremer Muzikanten.JPG
Prins Frans.JPG
Sneeuwwitje Mary en Kaboute.JPG
KleinJantje.JPG
Doornroosje1.JPG
Prins Ben.JPG
Oosterse schoonheden.JPG
Andrea lokt.JPG
Een hand.JPG
Eindelijk wakker.JPG
Eindshot.JPG
Hmmm lekkers.JPG
Zaal Sprookjesbos.JPG
Omkleden!.JPG
Shorren.JPG
Nat.JPG
John KistermannComment