Ontbrekende gedeelte les 7 Therapieën na internetstoring

Beste studenten lesgroep 3

Hierbij het ontbrekende deel les van gisteren.

De opname is gemaakt na overleg met studenten andere lesgroep en met dank aan MZ die via WeTransfer de opname doorstuurde.

Via deze tijdelijke link is de opname tot en met 29 oktober 2020 te bekijken. (dit bericht is alleen via deze link te bekijken en is niet openbaar te bekijken op de website Human Power Now)

Na de video’s die je kunt bekijken op Youtube les 7 Therapieën zoals Logic (over zelfmoord e.d.) zie je kort Placebo; een kort fragment van Newyorker e.d. (zie helemaal YouTube)

Daarna volgt lange presentatie leerteam met ook persoonlijke verhalen over psychopathologie en therapieën en deze zijn bewust niet opgenomen)

Video gaat verder na feedback leerteam en we starten met korte pauze met enkele videofragmenten van o.s. Spinvis Nagemaakte Gek e.d.

Na de pauze komt Dokter John meer oefeningen doen omtrent therapieën en ook nadere informatie e.d.

Tevens krijg je later nog info over hoe THT 19 oktober in te leveren. Minimaal 1 persoon per leerteam moet dit bekijken en mij mailen wat de hoogte geldbedrag is die uit de pot gaat als je niet correct je verslag inlevert (daarnaast moet iedereen individueel het verslag opnieuw aanbieden)

Ik vraag je bij deze om de link /opname e.d. alleen te gebruiken voor je studie en niet te delen met anderen.

I trust you

Ik verneem jullie optionele vragen n.a.v. deze les

john doctor 2020.jpg
John KistermannComment