Win deze prijs ter waarde van 400 euro

In het kader van 1 jaar Human Power Now werden de afgelopen maand diverse prijzen van gadgets tot en met workshops en coaching verloot en in januari 2020 volgt nog een bijzondere prijs ter waarde van 400,00 euro.

Volg uw studiedag (of een dagdeel) met Human Power Now voor uw team van maximaal 10 deelnemers op een bijzondere locatie te Heerlen. Een prijs ter waarde van 400,00 euro

Lindestaete Regus Burgemeester de Hesselleplein 31, 6411 CH Heerlen

Via deze link kunt u zich opgeven voor de gratis verloting kosten locatie voor een dagdeel of dagdelen studiedag: https://www.humanpowernow.com/contact-1

Geef bij onderwerp aan of u 1 dagdeel of 2 dagdelen aanwezig wenst te zijn ( het is ook mogelijk om met 2 verschillende groepen van maximaal 10 deelnemers een dagdeel op deze bijzondere locatie te plannen)

In overleg stellen we vanuit Human Power Now een “state of the art” bijeenkomst op maat voor u samen in dit voormalige schoolgebouw waar John Kistermann nog stage heeft gelopen op de voormalige Ambachtschool, LTS, VMBO.

‘Lindenstaete’ is de voormalige ‘Ambachtschool’ en LTS aan het Burgemeester de Hesselleplein in Heerlen.
Het markante gebouw werd in 1913 gebouwd naar het ontwerp van Jan Stuyt, werd in 1996 grotendeels door brand verwoest en vervolgens door het Spaanse architectenbureau MBM gerestaureerd en uitgebreid.

De muren van deze eigenzinnige, gerenoveerde school herbergen bijna een eeuw aan herinneringen, dus waar kunt u uw team beter onderbrengen en een kantoor huren dan hier? De school is verbouwd tot vier verdiepingen met topwerkplekken en de voormalige klaslokalen fungeren nu als moderne co-workingruimtes, privékantoren, vergaderruimtes, conferentieruimtes en hot-deskingzones. De school bevindt zich midden in het centrum van Heerlen, waardoor u over uitstekende ov-verbindingen beschikt.

De locatie is perfect voor bedrijven in alle soorten en maten; u heeft de beschikking over een unieke en eigentijdse ruimte die aansluit op uw specifieke wensen, evenals een snelle, gratis wifiverbinding, administratieve ondersteuning indien nodig en een vriendelijk receptieteam. Net buiten het kantoor vindt u een prachtig parkje waar u heerlijk in de buitenlucht kunt lunchen of kunt wandelen.

Via deze link kunt u zich opgeven voor de gratis verloting kosten locatie voor een dagdeel of dagdelen studiedag: https://www.humanpowernow.com/contact-1

hpn work.jpg
linde6.jpg
Linde 2.jpg
linde1.jpg
linde4.jpg
linde5.jpg
linde3.jpg
Lindestaete Regus Heerlen.jpg
John KistermannComment