De sjonnies reünion

John Ritzen en John Kistermann na 5 jaar weer herenigd op een foto. John Ritzen stopte onlangs als docent bij Hogeschool Utrecht (SvO) en werkte 17 jaar lang samen met John Kistermann. We zagen elkaar nog o.a. bij opening Human Power Now in Houthem-Valkenurg en te Utrecht en hadden vandaag een “coffeedate” om samen terug te blikken op een mooie tijd samen bij het Seminarium voor Orthopedagogiek. John K. wist John R. als  pas afgestudeerde alumni ecologische pedagogiek HU in 2002 te strikken om als docent te starten voor lesgroepen van de voorloper Master (S)EN gedrag en IB in 2002 startte John R met zijn eerste lesgroepen in Kasteel Vaeshartelt Maastricht. En al snel nam John ook nascholing over van zieke collega Ginny Vlieks-Splethaen en sloot hij perfect aan bij de leerkrachten die met passie werkzaam waren in het onderwijs. John had een klik met deze doelgroep en voor “special ones” en gaf goed gemutst les zowel  als docent binnen opleiding als nascholing van BAS, OMMK, PAD, OVM, PBS en ga zo maar door. John was ook altijd gesteld op een prettig contact met zijn collega’s en liep altijd mijn kantoor naar binnen op leslocatie HU Adelantecollege Houthem-Valkenburg om een praatje te maken. In het jaar dat SvO-Zuid 25 jaar bestaat verlaat hij de HU en was hij een van die prominente “Human-collega’s” die vele onderwijsmedewerkers waardeerden door zijn authenticiteit.

Ja en daarom bedankte ik John R. vandaag met onderstaand cadeau en een speciale onderscheiding

“most trustworthy colleague” een “special-one” zoals het onderwijs mensen met passie en authenticiteit nodig hebben.

Over 5 jaar weer een foto en dan weer kijken hoe het ons is vergaan? Ik denk dat we tussentijds ook contact blijven onderhouden.  THANKS SJONNIE

Zie foto’s genomen op de Markt bij Jules Kerkrade 2019, introductie Master SEN  Houthem-Valkenburg 2014 en cadeau/onderscheiding hieronder.

sjonnies5.jpg
sjonnies intro 2014.jpg
sjonnies4.jpg
John KistermannComment