Human Power Mestreech

Wat ben ik weer trots op Mestreech en blij dat velen #HawPin zijn blijven uitdragen in maart en april toen het Centrum van Maastricht uitgestorven leek zonder de horeca en de talrijke winkels die niet geopend waren.

1 jaar terug waren we als Human Power Now druk bezig met de voorbereidingen voor Limburg Leads in het MECC Maastricht 14-16 mei en voelden we veel spirit om ons heen.

Afgelopen vrijdag kreeg ik dit gevoel weer een beetje terug tijdens het maken van een video als ambassadeur gedragsveranderaar voor de Behavior Change Academy.

In de ochtend was ik actief op het Vrijthof en werd ik geholpen door een medewerker van het Grand Café D’n Ingel in verband met defecte banner en voelde ik ook weer de behulpzaamheid ondanks de #anderhalvemetersamenleving. Ook bij andere ondernemers in de stad voel ik de spirit en voel ik sympathie voor elkaar (terwijl Den Bosch die afgelopen jaar meer scheen te hebben tijdens steden-en strekenonderzoek en Maastricht als tweede eindigde als meest trotse stad en dan vooral om de sfeer, de horeca en het winkelaanbod, architectuur en de internationale allure)

Ik gun het alle inwoners dat we die sympathie nog heel lang die energie gaan volhouden

(“Haw Pin-sympathie”) en er meer voor elkaar zijn

Behoefte aan gratis ondersteuning om meer gemotiveerd en vol energie in werk/school/studie-privésituatie te functioneren?

Lees hier meer over het specifieke aanbod

Tot 1 juni help ik verder nog alle tieners, pubers, jongeren gratis om gemotiveerd en vol energie school/opleiding te volgen naast privésituatie. Kies hier je eigen datum/tijdstip

https://calendly.com/john-kistermann/energie-booster-training

Tot 1 juni help ik verder nog alle studenten, volwassenen en senioren gratis om gemotiveerd en vol energie studie/(vrijwilligers)werk te volgen naast privésituatie. Kies hier je eigen datum/tijdstip

 https://calendly.com/john-kistermann/john-kistermann

Zie hier verder Human Power Now 1 jaar terug tijdens Limburg Leads

https://www.humanpowernow.com/nieuws/2019/5/16/energie-tijdens-limburg-leads