25 jaar HU en SvO Zuid en 25 weken terugblikken op verzoek van alumni

Afgelopen week werd de aftrap gegeven van festiviteiten rondom 25 jaar Hogeschool Utrecht (HU) tijdens het Onderzoek Onderwijs Festival te Utrecht. Het Seminarium voor Orthopedagogiek bestaat sinds voorjaar 2019 zo’n 90 jaar en eigenlijk nog langer en de lesplaats Maastricht en regio SvO Zuid bestond in september 2019 ook al 25 jaar en ik vierde in het najaar als enig overgebleven teamlid vanaf start 1994 mijn 25 jarig jubileum. In 1994 was het nog geen HU maar HvU -> Hogeschool van Utrecht werd Hogeschool Utrecht.

De afgelopen tijd vroegen alumni opleiding speciaal onderwijs Master (SEN) al vaker om foto’s te plaatsen van de afgelopen 25 jaar en ook van events en nascholing. In november kreg ik de vraag om foto’s aan te leveren voor expositie 90 jaar SvO en naar aanleiding hiervan besloot ik vanaf 25 januari 2020 25 x foto’s te plaatsen met mooie mensen en herinneringen.

Vandaag de eerste wat velen associëren met SvO Zuid in glorietijden het meest aanvullende managementduo in het land Ginny & John als studieleider en regio/opleidingsmanager tot en met 2010 het gezicht in de regio van het landelijke instituut en de laatste regio/lesplaats die erbij kwam en die zeer succesvol was.

Deze foto is genomen tijdens jaarafsluiting voortuin voormalig gebouw HU Faculteit Educatie Archimedeslaan tijdens BBQ zo’n 15 jaar geleden.

Proost op allen en tot de volgende terugblikken met meerdere foto’s per week tot aan start zomervakantie 2020 regio Zuid.

Jaarafsluiting%20FE%20078_jpg.jpg
25 jaar hu.jpg
John KistermannComment