Human Power Post

Dit weekend al post ontvangen n.a.v. uw bijdrage aan behoeftepeiling conferentie, studiedagen, lezingen, sessies als vervolg op inspiratiedag de MENS achter het GEDRAG 31-10-2018 Chateâu St. Gerlach Houthem Human Power Now ?           

Nog geen post ontvangen?

Dan is deze bewust nog niet verstuurd aan bedrijven, scholen, instellingen en organisaties i.v.m. postbezorging in weekend en optionele retournering. Deze volgt dan direct na het weekend.

            

Maastricht 22-11-2019

Beste deelnemer aan de bovengenoemde behoeftepeiling,

Hartelijk dank voor uw feedback en als dank voor uw deelname ontvangt u hierbij een kleine attentie van Human Power Now in de vorm van onze nieuwe pocket field notes- boekje met bijpassende sticker die optioneel op de voorkant kan worden geplakt op de “energylamp” en de Human Power Auw pleisters (als letterlijke of figuurlijke ondersteuning bij pijn voor uzelf of een ander: even “een kusje erop”)

Daarnaast is een folder bijgevoegd met voorbeelden trainings-en scholingsaanbod. Namens alle partners Human Power Now wensen we u een inspirerende periode toe aan het einde van dit jaar en toasten we op positieve nieuwe impulsen vanaf 2020

 Met vriendelijke groet, 

JOHN Kistermann                                                         info@humanpowernow.com   www.humanpowernow.com

p.s. en spoedig meer informatie over de resultaten https://www.humanpowernow.com/nieuws/2019/10/31/one

hpn post.jpg
John KistermannComment