Het vernieuwde onderkomen van Human Power Now: Residence Saint Merie

Goedgekeurd naar grondige inspectie door Gentle is het vernieuwde onderkomen van Human Power Now onder de sjieke naam “Residence Saint Merie” (Mariastraat Maastricht). Met een klassieke, Franse, hippe zwart/witte look met marmer en hout-touch heten we iedereen van harte welkom.

Precies 4 jaar nadat de website van Human Power Now in de lucht ging voelen we weer een hernieuwde energie na de zomervakantie om teams en individuen op maat te begeleiden voor meer “Human touch” op het werk en ook privé. We helpen je graag verder met persoonlijke ontwikkeling leiderschap en optimaal teamfunctioneren.

Om het nieuwe seizoen feestelijk in te luiden geven we we 4 sjieke Human Power Now inventaties als cadeau. Iedereen kan meedoen door de volgende vraag te beantwoorden

Vraag; waarom is Human Power Now 4 jaar geleden gestart en wie (individuen of organisaties) zou volgens jou het meeste baat hebben van een interventie, training, analyse of teambijeenkomst en waarom?

Geef naast je antwoord op de vraag voor 20-09-2022 ook door welke sjieke prijs je zou willen ontvangen?

En dit zijn die sjieke prijzen

  • gratis eerste bijeenkomst n.a.v. persoonlijke trainingsvraag

  • gratis persoonlijke analyse werkplezier/ werk-privébalans

  • gratis bijeenkomst coachen in de natuur

  • gratis persoonlijke waardenanalyse

    Of ontvgang een van de vele troostprijzen

Via deze link kun je kans maken op een van de 4 sjieke prijzen; noteer het antwoord op de prijsvraag en noteer ook de gewenste prijs bij onderwerp o.v.v. sjieke prijsvraag

Alvast veel succes gewenst en 21 september maken we de winnaars bekend

John KistermannComment