Happy memories as a complete family ; today I remember my dear sister who died 45 years ago

Rita was enkele dagen voor haar dood verdrietig daar Elvis Presley was overleden. Heel vreemd hoe lang ze hierover bleef praten daar ze geen enkele LP of cassette met opname van een Elvissong had. Wellicht voelde ze aan dat ze binnenkort zelf zou overlijden en was dit het verdriet dat haar overmande. Enkele dagen voor haar dood hadden mijn jeugdvriendin Ineke Peeters en ik bij haar thuis geesten opgeroepen samen met andere vrienden. We kregen boodschappen door via vragen die we stelden via omgekeerd glas met alle letters uit alfabet en cijfers. Er kwam op het einde van de sessie een vreemd bericht dat iemand die aanwezig was in de ruimte binnenkort zou komen te overlijden. Op dat moment was net mijn zus Rita binnengekomen om mij te halen voor het avondeten. Heel bizar en heftig was dit verhaal voor alle aanwezigen nadat mijn zus op 21 augustus door een dronken man uit het leven werd gerukt. Iedereen was perplex. Voor mijn gevoel werd er maar af en toe over gesproken.

Onderstaande foto van ongeveerd 50 jaar geleden toen Rita zo’n 12 jaar oud was en ik 10

Wat een happy family waren wij toen we compleet waren en hoe beschadigd raakten we allen 1 voor 1 toen bleek dat Rita haar hersenletsel niet kon overleven. Dit gun je niemand en helaas was er toen geen effectieve slachtofferhulp of therapie om eenieder de hulp te verlenen die deze traumatische gebeurtenis opriep.

Geniet iedere dag van je familie en dierbaren zolang het mogelijk is en vier het leven van elkaar

En ja ook vandaag herinneren we ons die heerlijke momenten samen en vieren en eren we je tijdens een zalig diner. Cheers Rita “You’ll be always on my mind”