Dit kun je met een hoge self-efficacy bereiken met of zonder maar…

Maar ik doe het toch…..

Nieuwe single van band WIES na Soms is het te laat & Radiostilte.

Die twijfel om iets wel of niet te doen, kennen velen als we nadenken, piekeren of een keuze maken wat te doen. En wat maakt dat je het uiteindelijk doet en je doel ook nog bereikt?

Wellicht speelt self-efficacy een grote rol.

Er is geen goed woord voor in onze taal, maar een hoge verwachting om het gestelde gedrag/ doel of gewoonte te behalen komt in de buurt. Heb je een lagere self-efficacy dan is de kans minder groot.

Bijna wekelijks gebruiken we dit bij Human Power Now in onze trainingen/meetings en met succes.

Ook voor WIES toitoitoi met jullie vervolg van jullie tot nu toe prachtige start.

Zie de video hieronder en werk zelf eens met sef-efficacy in de praktijk.

IMG_20200912_170607.jpg
Screenshot_20200912-134255_YouTube.jpg

Nieuwe singele WIES

Dansende Beren 1 september 2020

Wie is Wies?’ Een vraag die we ook hadden voordat haar nieuwste single kwam binnenwaaien. De verdomde landsgrens tussen onze noorderburen en wijzelf, zorgde ervoor dat we deze best al gelauwerde act nog niet hadden opgepikt. Gelukkig komt daar nu verandering in. Zo wonnen ze de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019. Ook bij radiozender 3FM zijn ze ondertussen kind aan huis. De nieuwste single “Maar Ik Doe Het Toch” kwam tot stand in Antwerpen, waar de frontvrouw en Daan Hafkamp (Aarde Aan Daan) de schrijfkrachten bundelden.

Een intro die qua begeleiding doet denken aan “Blauw” van The Scene en niet veel later uitzonderlijk heldere, rakende vocals die de getalenteerde Jeanne Rouwendaal genadeloos bombarderen tot Nederland’s persoonlijke Sigrid. Verderop bloeit het nummer instrumentaal stevig open tot een krachtige, Nederlandstalige poprocktrack. Nederland blijft als een vulkaan nieuw, muzikaal talent uitspuwen. De vocale erupties van Wies mogen wat ons betreft ook de Belgische ether bereiken.

IMG_20200912_170551.jpg
IMG_20200912_170602.jpg
John KistermannComment