Voel je vrij om iemand een gratis online sessie The Lab of Life te gunnen

Meer overzicht en energie met deze gratis online training van The Lab of Life

Gratis online hulp via The Lab of Life training voor meer overzicht en energie

Kies uw eigen datum en tijdstip hier https://calendly.com/john-kistermann/john-kistermann

The Lab of Life Tim van der Sman 7 april 2020

Kun jij wel wat meer overzicht of energie gebruiken in deze tijd? Of gaat het prima, maar zou je eens stil willen staan bij hoe je bepaalde dingen nu of straks, na de crisis, anders wilt aanpakken?

Vanuit The Lab of Life bieden we een hele mooie online training aan. Gratis, omdat we graag ons steentje bijdragen in deze tijd.

Ik heb deze training zelf mogen ervaren. Ik zat toen niet lekker in mijn vel. Ik liep vast in mijn werk waardoor ik buiten werk vooral bezig was met herstellen in plaats van leven. Niet leuk voor mezelf en mijn omgeving.

Ik voelde al langer dat ik hier iets in wilde veranderen, maar uiteindelijk bleef alles toch bij het oude

Herken je dat? Dat je wel weet dat je het anders aan wilt pakken, maar dat het vaak bij zo’n halfbakken goed voornemen blijft? Dat je toch wat vaker wilt sporten dan die paar keer per maand? Dat je meer tijd voor jezelf wilt om dat boek te lezen dat al maanden ligt te verstoffen op je nachtkastje? Of dat je werk je meer energie kost dan oplevert?

Volgens mij hebben we allemaal wel zo onze goede voornemens. En dat was juist wat die eerste sessie van The Lab of Life training zo briljant maakte voor mij. Het is heel lastig om je gedrag te veranderen en dat heeft allerlei (bio)logische redenen. Gewoontes en patronen zorgen ervoor dat we niet na hoeven te denken over iedere handeling. Zouden we dat wel doen dan zouden binnen no-time opbranden. Gewoontegedrag heeft dus nut, maar het werkt je goede voornemens vaak tegen. Daarom kun je wel wat steun gebruiken bij het realiseren van dat wat je graag wilt veranderen.

In de training identificeer je allereerst waar voor jou de meeste winst te behalen valt als het gaat om je energiebalans. Vervolgens ga je je eigen gedrag herprogrammeren zodat je die goede voornemens nu wel eens realiseert. Het coole is dat je daar wetenschappelijk bewezen effectieve technieken bij gebruikt.

Die eerste sessie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik afscheid nam van mijn toenmalige werk. Een grote keuze met een grote impact op mijn welzijn, maar het hoeft lang niet altijd zo’n grote beslissing te zijn. Ik heb gezien dat ogenschijnlijk kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben

Diezelfde eerste sessie bieden we nu dus gratis aan. Online, in een groepje van maximaal 8 personen, begeleidt door een gecertificeerde The Lab of Life trainer, ga je twee uur aan de slag met jouw situatie.

Lijkt dit je wat? Kijk hier voor meer informatie: https://calendly.com/tlol/john-kistermann

Je ontvangt na aanmelding een persoonlijk werkboekje dat je kunt printen of digitaal kunt invullen tijdens de sessie. Het enige dat we van jou vragen is je tijd en inzet en dan ben ik ervan overtuigd dat ook jij mooie stappen kunt zetten!

Ps. Ken je iemand anders die hiermee geholpen zou zijn? Deel dit bericht gerust met je collega's, vrienden of familie

John Kistermann zet net als vandaag klaar achter zijn laptop voor The Lab of Life naast andere online werkzaamheden zoals op onderstaande foto

post 2.png