Enjoy your (long) weekend/holiday take time to relax & #supportyourlocals during Covid-19

Neem je rust(momenten) gedurende de dag, juist nu tijdens de Coronacrisis. Ga er gespreid op uit tijdens dit (langere) weekend of aprilvakantie (Sorry WA je had Kingsday op 30 april moeten houden bedacht ik me vanmiddag weer lopend over de Ameliabrug op het landgroed Château St. Gerlach daar het meer april dan meivakantie is na verplaatsen landelijke feestdag).

#support yourlocals en bezoek juist nu meer de kleinere shops, bakkers, groeteboeren en alternatieven in horecaland. Ik geniet er nog meer van dan voorheen.

Vandaag de eerste dag dat Burgemeester Quicx, Coffee & More weer open was met #coffeetogo. Zij misten hun gasten en ik miste hun heerlijke koffie en in het weekend staat de barista tussen 12:00 uur en 16:00 uur voor je klaar om jouw favoriete coffee to go klaar te maken!

En ik hoop op termijn nog meer; in plaats van vakantie naar buitenland gaan we straks op vakantie in de buurt zoals ik jaren terug ook deed om wonende in Maastricht ook te overnachten in Kruisherenhotel te Maastricht. En ik zou niet vreemd opkijken dat Ik op de parkeerplaats op landgoed Château St Gerlach zittend in auto een drive-in concert beleef of een “speciaal drive-in diner @night” met een speciale beleving die wel anders is dan normaal, maar wel bijzonder. En ook cozy op je kamer/terrras ontbijten en dineren of verspreid op het terrein in “private-tentjes” bij minder mooi weer kan een belevenis zijn. En middels een podcast met Camille-senior de culturele en historische parels ontdekken rondom het Château.

We zijn en blijven creatief in ons land en als we ons al kunnen aanpassen tijdens werk en inkopen doen dan kan dit ook tijdens een speciale vakantie of andere activiteiten.

#supportyourlocals

O ja Human Power neemt een korte vakantiebreak, maar we helpen iedereen weer graag met o.a. de gratis Lab of Life - online-sessies voor meer overzicht en energie gedurende de Cotronacrisis

Sluit gerust aan bij een van de beschikbare live en gratis trainingen. We hopen je daar te zien en hou vol.

HAW PIN

Voor meer informatie en beschikbaarheid, zie:

Voor volwassenen en studenten https://calendly.com/john-kistermann/john-kistermann

Voor jongeren https://calendly.com/john-kistermann/energie-booster-training

hpn ger.png
John KistermannComment