Dit hebben jongeren geleerd na deelname aan Energytraining: The Lab of Life

Resultaten Energytraining Marjan van Rhoon en Linda Nieuwenburg The Lab of Life april 2020

Werk jij in het onderwijs en zie je jouw leerlingen/studenten (VO, MBO, HBO) worstelen met motivatie, stress en het aanbrengen van balans in hun leven?

Weten ze ongeveer wel waar het aan ligt, maar lukt het ze niet om écht hun gedrag te veranderen? Juist in deze tijd van onderwijs op afstand, waarin jongeren zelf structuur moeten aanbrengen in hun leven, kan de juiste ondersteuning groot verschil maken.

De korte en krachtige training van The Lab of Life biedt uitkomst en is nu ook volledig online te volgen. In 5 sessies (x 2 uur) leren de deelnemers daadwerkelijk hun gedrag te veranderen.

Geschikt voor alle niveaus en voor jongeren in de leeftijd van 12-25 jaar!

Zie de bijlage in PDF (onder de fotoschoolkrant) voor de resultaten van een pilot onder jongeren in Alkmaar

En lees uit de schoolkrant wat een deelnemer vertelt over wat de training haar heeft opgeleverd. De training is trouwens ook beschikbaar voor volwassenen/medewerkers omdat het aanbrengen van balans voor iedereen een uitdaging is, zeker in deze tijd. Meer weten?

Contact ons gerust en vraag ook naar nadere informatie omtrent de gratis online sessie voor meer overzicht en energie tijdens deze Coronacrisis via info@humanpowernow.com

Download hier The Lab of Life Training voor jongeren: Energytraining

Lees hoe jongeren de training hebben ervaren via artikel schoolkrant (zie onderstaande afbeelding

Heb je ook al áltijd te weinig tijd als jongere in 2020? Weet je soms even niet meer hoe je schoolwerk kunt combineren met je sociale leven en wil je lekkerder in je vel zitten?

The Lab of Life belooft je om in vijf sessies van twee uur te leren hoe je minder gaat stressen en meer energie krijgt. Leerlingen uit de vierde en vijfde klas konden zich er voor opgeven. Carmen (5e klas) en deed mee. Hoe ervaarde zij de Energy training van Lab of Life (lees het via afbeelding uit de schoolkrant)

Gratis online sessie volgen voor jongeren https://calendly.com/john-kistermann/energie-booster-training

schoolkrant%2Blab.jpg

Lees hier meer over de behaalde resultaten van de training bij een 3-tal middelbare scholen in de regio Alkmaar bij collega trainers Marjan van Rhoon en Linda Nieuwenburg de Effectrapportage The Lab of Lilfe

lab jongeren.jpg
hpn lab jong.jpg
lab jongeren 2.jpg
John KistermannComment