Winnaar World Kindnessday gift 2020

Op 13 november gaf Human Power Now iedereen de gelegenheid om een cadeau te ontvangen in kader van World Kindnessday 2020

Dit was de vraag

Wat wil je van mij? een big smile, een tip, knipoog, steun, feedback (op afstand) , een gebaar, een compliment, hulp, een handdruk of knuffel op afstand? (rekening houdend met geldende coronamaatregelen

Voor 20 november kon via de website Human Power Now specifieke wensen worden ingediend en is er nu een keuze gemaakt uit tientallen inzendingen

En de winnaar is……………………………………………………………………………………………………………

Cate Deuker uit ENSPIJK

VAN HARTE met je gekozen cadeau:

“Tips, persoonlijke ondersteuning en feedback om met meer rust te kunnen werken en leven na een heftig jaar dat we als familie hebben ondervinden”

Op basis van de motivatie kozen we Cate als winnaar. Er waren nog meerdere deelnemers met bijzondere wensen en we hopen dat deze wensen op de een of andere wijze vervuld gaan worden. Alle andere deelnemers ontvangen per post een passende troostprijs van Human Power Now.

Bedankt voor je deelname en ook voor alleen die Human Power Now toepasselijk bedankten op World Kindnessday.

DOE TOT 10 DECEMBER 2020 NOG MEE MET DEZE CREATIEVE PRIJSVRAAG EN WIN

Hoe en Wat?

Beluister hieronder de CD-versie van “We Vieren Het Toch” van Spinvis en bedenk een passende korte videoclip/ en of beelden bij het lied waar “Human Power Now-gevoel” uit blijkt.

Laat kinderen, jongeren, volwassenen, poppen of animaties het “Human Power-(feest) gevoel” op dit lied uitbeelden via TikTok of een video geplaatst op Youtube, Vimeokanaal.

Graag zien we voor 10 december 2020 de inzendingen tegemoet via info@humanpowernow.com en begin december volgt nader bericht na juryberaad ……..wie we mogen vieren als winnaar(s)

Oh ja…. geef naast de in te zenden video ook aan welke dienst je van Human Power Now wenst te ontvangen.

Hierbij enkele suggesties; een 2 uur durende workshop voor je team, een persoonlijke training of een bijdrage aan een (team)activiteit.

Graag ontvang ik je reactie voor 10 december 2020 en daarna volgt de keuze uit alle inzendingen

Aanmelden kan via de link https://www.humanpowernow.com/contact-1

De jaarlijkse dag 3 november World Kindness Day 2020

Geef en je bent samen gelukkig

Jaarlijks is er over de wereld aandacht voor Wereld Vriendelijkheidsdag, (Journée Internationale de la Gentillesse). World Kindness Day werd in 1998 bedacht door de 'World Kindness Movement' zoals in Canada, Japan, Nederland, Australië, Nigeria, de Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Italië en India.
World Kindness Day werd in 1998 bedacht door de 'World Kindness Movement'.
Bij vriendelijkheid snijdt het mes aan twee kanten; je maakt de ander gelukkig en jouw vriendelijk gedrag stimuleert bij jou de aanmaak van serotonine, het gelukshormoon. Wat wil je nog meer?

Kindness blijkt in dit coronajaar nog belangrijker dan ooit tevoren en vriendelijk zijn maakt mensen gelukkig(er) net als het tonen of ontvangen van dankbaarheid.

Wat je geeft maakt niet uit van aandacht tot iets tastbaars of een gebaar tot een kleine geste

Wat kun je zelf vandaag doen en ook alle dagen erna?

Help iemand die je tegenkomt op straat of in de winkel, stuur een kaartje, lach naar mensen die je tegenkomt, bel iemand die je mist of sus een ruzie op je eigen manier

Sta kort stil bij wet je doet en ervaar wat het effect is bij jezelf en de ander?

‘Het is eigenlijk suf en zonde als je niet vriendelijk bent of kunt zijn. Je kunt vriendelijkheid (aan)leren)

THANK YOU

hpn bekind.jpeg
John KistermannComment